2023 - NTAK, jegyrendszer, költségcsökkentés, bevételnövelés??? Válaszok és megoldások

A turisztikai attrakciók (múzeumok, egyházi és magángyűjtemények, várak kastélyok, kalandparkok, vidámparkok, védett természeti terület bemutatóhelyei, állatkertek, fürdők, strandok és zenés, művelődési központok valamint táncos rendezvények) és a vendéglátóhelyek kötelező NTAK-adatszolgáltatásának kezdő napja 2023.július 1.

A határidő közel van, ezért szeretnénk segíteni a felkészülését, egyértelművé tenni a rendeletetekben meghatározott követelményeket és megválaszolni az Önben felmerült kéréseket. Közös célunk, hogy 2023. július 1-ét az Ön szervezete és minden érintett kollégája nyugodtan várja, és precízen tudjanak eleget tenni az adatszolgáltatási kötelezettségnek.
A turisztikai attrakciók fenntartása komoly fejfájást okoz, szinte egyedüli megoldás a bevételek növelése és a költségek csökkentése. Megismertetjük Önnel szakmai cikkeinkben a legjobb példákat, hogy több megoldási lehetőség közül tudja megtalálni a szerveztének leginkább megfelelőt; pl.: folyamatosan változó árazás egy múzeumban? Igen lehetséges. (Mi is az a dinamikus árazás?)

Kitérünk az energiapiaci válságra, a tőzsdei vásárlás fortélyaival is foglalkozunk, de egyedi, személyre szóló, akár VIP-csomagok kialakításáról is szó fog esni. Elemezzük a turisztikai attrakciók jegyértékesítési szokásait, bemutatjuk a fejlesztés lehetőségeit és ezzel párhuzamosan ismertetjük az utazók jegyvásárlással és döntéssel kapcsolatos viselkedését,továbbá feltérképezzük az egyedi pályázati lehetőségeket is.

Rendezvényszervezőként biztos benne, hogy mely eseményeket érinti az adatszolgáltatási kötelezettség? Elmondjuk.

DE a legfontosabb; a napi működésben milyen változásokat okoz az NTAK-rendszer bevezetése?
Tudom ezeket az előnyömre fordítani? Szerintünk IGEN.

9700 Szombathely, Semmelweis Ignác utca 2. • info@jegyntak.hu