Egyedi design a jegyeken - Válasszunk egy jó jegyrendszert!

Érdemes azt a kérdést is elemeznünk egy jegyrendszer esetében, hogy a belépőkön megjelenhet-e egyedi design, az attrakció vagy akár egy rendezvény egyedi arculata.

A jegyeken számos kötelező adatnak kell szerepelnie, de miért ne adhatnánk ezt egy olyan formában, ami támogatja a tevékenységünket?

Milyen előnyökkel jár, ha a belépőknek egyedi megjelenést tudunk biztosítani?

  • Bevételnövelés I. – egyéb szolgáltatásunk (pl. shop, vendéglátás) számára egy marketingeszköz lehet a belépő, melyet a látogató kezébe adunk
  • Bevételnövelés II. – mint reklámfelület értékesíthető a belépő egyes része (pl. hátsó oldala) külső szolgáltató számára
  • Megjegyezhetőség, márkaépítés I. – az egyedi design segít kiemelkedi a tömegből, növeli a vendég minőségérzetét, javítja a márkahűséget.
  • Márkaépítés II. – a jellegzetes belépő emléktárgyként is funkcionálhat, ami újraéleszti az élményt bármikor, ha később rápillant az emberke, azaz segíti a márkahűség növelését.
  • Biztonság – az egyedi design segít a visszaélések csökkentésében is.

Természetesen meg kell jegyezni, hogy az egyedi kérések esetében számolni kell azzal, hogy fejlesztési és grafikai költségek léphetnek fel.

A jegyrendszer kiválasztása esetén érdemes utánanézni annak, hogy a szoftver képes-e speciális design-nal rendelkező jegyek készítésére, hiszen hosszútávon számos előnnyel járhat. A kedvenc hozadék pedig nem lehet más, mint a bevételek rövidtávú növelése vagy éppen a márkahűség javítása.

Kövesse figyelemmel oldalunkat, tájékozódjon velünk. Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy válogasson NTAK és turisztikai cikkeink közül.

9700 Szombathely, Semmelweis Ignác utca 2. • info@jegyntak.hu