(Zene) Honlap nélkül mit érek én?

Napjaink legfőbb információforrása az internet, így már régóta nem az a kérdés, hogy legyen egy szervezetnek honlapja. Milyen előnyöket hordoz magában egy megfelelő website?

  • Egy jól megtervezett és megfelelően kialakított, ÁTLÁTHATÓ oldalon keresztül a leendő ügyfelek minden számukra fontos információt megtalálnak, melyek segítik a számunkra megfelelő döntés meghozatalában.
  • Online vásárlás vagy szolgáltatás esetén online foglalás. A honlapon történő jegyértékesítés előnyeiről az alábbi cikkben elemeztük. 
  • Márkaépítés – a website-on keresztülbemutatjuk a szervezet értékeit, imázsát, akár a társadalmi felelősségvállalásról alkotott képét, mely napjainkban egyre nagyobb teret nyer a márkák meghatározásában. A színek, betűk, logó, képek, videók és tartalom mind-mind hozzájárulnak a cégünk arculatához, melynek teljeskörű bemutatásához az egyik legjobb eszköz a saját weboldal. Az egyedi brand pedig segít a versenytársaktól történő megkülönböztetésben, illetve a lojális ügyfélkör kialakításában, megőrzésében.
  • A honlap optimalizálása (SEO) első körben a keresőmotoroknak ad támpontot, hogy az olyan típusú szolgáltatásokat vagy árukat kereső személyek számára a honlapunk látható legyen, azaz így tudjuk növelni a potenciális honlaplátogatók számát. A cél általában nem az, hogy minél többen látogassák a honlapunkat, hanem az, hogy minél több RELEVÁNS érdeklődő találja meg az oldalunkat
  • Kapcsolattartás – a vállalkozásunk könnyen elérhetővé válik, hiszen a webpage-en a szervezetünk és bármely szakterülettel foglalkozó kolléga elérhetősége is megadható. Továbbá a vállalkozásunkkal kapcsolatban kérdéseket a honlapon keresztül is megfogalmazhat az érdeklődő. A lényeg az aktív kommunikáció fenntartása, hiszen ez segíti az értékesítési volumennövelést és a törzsvendégkör kialakítását.


A címhez visszatérve, honlap nélkül nem sokat ér a cég. Érdemes egy jól tervezett és optimalizált honlapba befektetni, hiszen rövid-, közép- és hosszútávon is jelentősen befolyásolja a cégünk működését. De hogy mik is a jó honlap titkai arról még sokat fogunk írni!

Kövesse figyelemmel oldalunkat, tájékozódjon velünk. Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy válogasson NTAK és turisztikai cikkeink közül.

9700 Szombathely, Semmelweis Ignác utca 2. • info@jegyntak.hu