Bonyolult és nehézkes lesz az NTAK-adatszolgáltatás vagy az online jegyértékesítés?

Oszlassuk el a félelmeket!

Hamarosan elindul a turisztikai attrakciók kötelező adatszolgáltatása, regisztrációt követően a július 1-i határidőig a szolgáltatónak rendelkeznie kell az adatszolgáltatásra alkalmas jegyértékesítő szoftverrel.

Számos jogos félelem merül fel ezzel kapcsolatban az attrakciót üzemeltetőkben, a pénztárosokban. Ezeket az aggályokat szeretnénk csökkenteni, és megmutatni, hogy a jegyértékesítő szoftverek hogyan fogják segíteni a munkájukat.

A megfelelő (online) jegyrendszer képes csökkenteni a kollégák félelmeit és biztosítani, hogy a jegyértékesítés és az adatfeldolgozás hatékonyan és hibamentesen történjen.

Az NTAK-adatszolgáltatás megkövetelése segíti a turisztikai attrakciók esetében az online jegyértékesítés elterjedését is, aminek csak előnyei vannak; ilyen a sorban állas elkerülése, a rugalmasság, a biztonságos fizetés, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Összegyűjtöttünk néhány pontot, amelyek segítenek a pénztárosok félelmeit eloszlatni

  • Az optimális jegyrendszer használata könnyen betanítható, egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik; könnyű kiválasztani például a kívánt jegyet, a fizetési módot.
  • Megfelelő adatvédelmi intézkedésekkel rendelkezik. Csak olyan alkalmazások használhatóak NTAK-adatszolgáltatásra, amelyeket az MTÜ tanúsítvánnyal látott el.
  • Az NTAK-adatszolgáltatás néhány gombnyomással, lényegében automatikusan megtörténik a jegyértékesítés során felvitt adatok segítségével, a program automatikusan végig vezet a kötelező adatszolgáltatás igényein. Olyan hiba nem merülhet fel, hogy egy adat nincs kitöltve, hiszen a szoftver ezt jelezni fogja.
  • Amennyiben hiba történt, a bevallás könnyen módosítható néhány kattintással
  • Prompt probléma esetén a telefonos ügyfélszolgálat azonnali segítséget tud nyújtani, van kihez fordulni
  • Egy online jegyrendszer segítségével csökkenhet a pénztár leterheltsége a főszezoni időszakban is


A jegyrendszer kiválasztása során számos szempontot figyelembe kell venni, ezek közül a legfontosabbak az alábbi cikkben: Milyen jegyrendszert válasszunk?

Az NTAK-adatszolgáltatásra alkalmas jegyszoftver mindenképpen segíteni fogja a munkát, nem terhet rak, hanem terhet vesz le az üzemeltetők, a kasszában dolgozók válláról. 

Amennyiben további kérdése lenne, nyugodtan keresse fel partnerünket, akinek felkészült támogatói csapata minden kérdésére választ ad és segít eloszlatni kételyeit.

9700 Szombathely, Semmelweis Ignác utca 2. • info@jegyntak.hu