Online jegyvásárlás mindenekelőtt - Válasszunk egy jó jegyrendszert!

Mindenki úgy gondolja, hogy a belépők internetes értékesítése csak a teltházas koncertek, sportesemények és a kiemelt látogatottságú attrakciók (strandok, fürdők, egyedi kiállítások stb.) esetében fontos.

Valóban, számukra élet-halál kérdése, hogy a vendég ne csak személyesen tudja beszerezni a belépőjét, hiszen:

  • a vendég nem szeret sorban állni
  • a vendég biztos akar lenni benne, hogy részt tud venni a programon
  • az attrakció előre tudja tervezni a forgalmát, a munkaerő beosztása is könnyebbé válik
  • amelyik jegyet megvette a vendég, az a bevétel már az üzemeltető „zsebében van”
  • a rendezvényszervező figyelemmel tudja követni a jegyértékesítési folyamatot, tisztában van vele, hogy melyik eseményre milyen értékesítési hangsúlyokat kell fektetni, milyen időszakokban 


Bővebben foglalkoztunk a témával az korábbi cikkünkben.

Azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy nyári üzemben működő strandok nem tehetik meg a vendégeikkel a mai világban, hogy a „tűző napon süttetik őket” a pénztárak előtt. Ha ez kérdés, bárki számára, olvassa el az üzemeltetésre ható negatív következményeket

A kérdés az, hogy egy kisebb látogatóforgalmú helyszín esetében belevágjunk-e az online jegyértékesítésbe? 

Amennyiben nem rövidtávon gondolkodunk, akkor most jött el az ideje. 
-    Egyrészt, az NTAK-rendszer bevezetésével szükséges olyan jegyrendszer beszerzése, amely képes az NTAK-adatszolgáltatásra. Magyarul mindenképpen lépni kell, valamit be kell szerezni.
-    Másrészt az online jegyvásárlás folyamatosan növekszik, Magyarország ezen a területen még el van maradva északi és nyugati szomszédainktól is, így a közeljövőben robbanásszerű változás várható. A fogyasztók jelentős része előre tervezi meg a kirándulásait, és lehetőség szerint azokat a szolgáltatókat fogja választani, ahol le tudja előre foglalni a belépőjét. És ne feledjük a pénztárosok tehermentesítését sem!

Azt javasoljuk, hogy a jegyrendszer beszerzésekor alaposan fontolja meg az egyes rendszerek előnyeit és hátrányait, járjon utána, hogy az esetlegesen elsőre kiválasztott rendszer képes-e megfelelni az Ön elvárásainak. 

Kövesse figyelemmel oldalunkat, tájékozódjon velünk. Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy válogasson NTAK és turisztikai cikkeink közül. 

9700 Szombathely, Semmelweis Ignác utca 2. • info@jegyntak.hu